10,200 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Tokë Arë 10’200 m2, Portëz, Fier

Portëz, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje truall të tipit Arë me sipërfaqe 10’200 m2 në fshatin Portëz të Fierit. Prona ndodhet 2.4 km nga qendra e qytetit të Fierit dhe në anë të rrugës Naftëtarët e cila është pjesë e aksit nacional Fier – Patos.

Ofrohen mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës