Rreth Nesh

Home > Rreth nesh > Rreth grupit

Rreth Grupit

NCH Capital Inc.

Banka Amerikane e Investimeve është pjesë e grupit NCH Capital.

NCH Capital është një nga investitorët më të mëdhenj dhe të mirënjohur amerikanë me mbi 3 miliardë dollarë nën administrim. Duke filluar nga viti 1992, NCH Capital ka krijuar një eksperiencë të gjatë në Europën Lindore me projekte dhe investime të rëndësishme në Rumani, Bullgari, Angli, Greqi, Ukrainë, Letoni, Moldavi, Serbi, Mal i Zi, Kroaci, Rusi, Brazil dhe Shqipëri. NCH Capital është i regjistruar me autoritetet më prestigjoze mbikqyrëse Amerikane (Securities and Exchange Commission).

Në fushën financiare NCH Capital ka patur një përvojë të gjatë dhe të suksesshme në administrim bankash, shoqëri sigurimesh dhe institucione financiare në Rumani, Moldavi, Letoni dhe Shqipëri. Në vitin 2007, NCH Capital filloi investimet në Shqipëri duke krijuar zyrën rajonale për Ballkanin Perëndimor dhe Greqinë.

Për më shumë informacion rreth NCH Capital, ju lutem drejtohuni www.nchcapital.com

Tranzit Finance

Tranzit Finance është kompani e grupit NCH Capital dhe është licensuar në vitin 2010 nga Banka e Shqipërisë si Institucion Financiar.

Në vitin 2014 Tranzit Finance ishte institucioni financiar me rritjen më të shpejtë në tregun Shqiptar. Rezultatet e Tranzit vijnë nga dedikimi për t’ju ofruar klientëve shërbime cilësore dhe efektive me integritetin më të lartë.

Sot Tranzit ka rreth 70 punonjës dhe ju shërben 80 mijë klientëve në të gjithë Shqipërinë me kredi për individë dhe biznese. Institucioni financiar me rritjen më të shpejtë në 2014.

Tranzit Finance jep një kontribut të veçantë në uljen e portofolit të kredive me problem në sistemin bankar Shqiptar.

Për më shumë informacion rreth Tranzit Finance, ju lutem drejtohuni Tranzit Finance

X