Premier

Home > Premier > Botë privilegjesh

Botë Privilegjesh

MIRËSEVINI NË ABI PREMIER!

Është kënaqësi dhe privilegj t’ju kemi pjesë të grupit tonë Premier.

CFARE ESHTE ABI PREMIER?

Është bukur kur çdo gjë shkon sipas planit. Objektivat arrihen, dëshirat realizohen, çdo gjë rrjedh natyrshëm.

ABI Premier ju sjell të njëjtën gjë edhe në shërbimet bankare:

  • Shërbim të personalizuar me staf të dedikuar ndaj jush
  • Shpejtësi, prioritet dhe konfidencialitet
  • Produkte që ju përshtaten nevojave tuaja
  • Keshillim financiar

KËSHILLUES I DEDIKUAR PËR JU

Nuk keni më arsye të drejtoheni në shumë persona për çështjet tuaja bankare. Juve do t’iu caktohet një “Këshillues i Dedikuar Premier“, i cili do të kujdeset për të gjitha shërbimet bankare, investimet dhe nevojat tuaja financiare.

Hapësirat e dedikuara pranë degëve tona Premier në Tiranë dhe Durrës do ju ofrojnë shërbim ekskluziv, komod, konfidencial dhe mbi të gjitha profesional.   

Lini një takim me “Këshilluesin” tuaj personal në numrat e telefonit si mëposhtë:

+355 44 537 427 (Tiranë)

+355 44 537 429 (Tiranë)

+355 52 900 494 (Durrës)

X