3,174 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Truall 3’174 m2, Patos, Fier

Patos, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Truall 3,174 m2 në Patos, Fier. Prona është e rrethuar me një mur rrethues prej blloqesh betoni nga tre anë. Prona ndodhet 2.5 km larg qendrës së qytetit të Patosit, 350 metra larg nga kthesa e rrugës Fier – Berat, si dhe 250 metra larg “Bar Restorant
Kështjella”.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës