68 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitur – Njësi 68m2

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje njësi me sip. 68 m2. Njësia ndodhet në rrugën e ‘Karafilave”. Prona është pjesë përbërëse e një ndërtese 9 katëshe (8 kate me papafingo dhe një kat bodrum) në zonën e Plazhit. Prona ndodhet 3.7 km në juglindje të qendrës së qytetit të Durrësit, 2 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Pallati, pjesë e të cilit është prona, është 2.3 km larg nga mbikalimi tek Plepat. Pallati ndodhet 165 metra larg vijës bregdetare, 110 metra larg brezit të rërës.

 

 

Vendodhja e Pronës