Ndërtesë 3 - Katëshe 367 m 2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Ndërtesë 3 – katëshe, 367 m2, në Paskuqan, Tiranë

Paskuqan, Tiranë

160,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ndërtesë 3 – katëshe me sipërfaqe 367 m2, e ndodhur në adresën Paskuqan, Tiranë. Kati i parë është 107 m2, kati i dytë është 121 m2 dhe kati i tretë është 139 m2. Sipërfaqet e brendshme të objektit mund të përshtaten sipas dëshirës. Ndërtesa ndodhet në zonën e Babrrusë në afërsi të kryqëzimit të rrugës “Demokracia” me rrugën “Shyqyri Alimerko”.

 

Vendodhja e Pronës