Shitet banesë private, truall 250 m2 dhe ndërtesë 70 m2, Patos, Fier
 • Arë 500 m2, & Truall 250 m2 & Ndërtesë 70 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje arë, truall dhe ndërtesë, në Patos-Fshat, Fier. Ara ka një sipërfaqe 500 m2 nga e cila trualli është 250 m2 dhe sipërfaqja e ndërtesës është 70 m2. Ndërtesa është shtëpi banimi. Prona ndodhet 5 km larg qendrës së qytetit të Patosit...

Ballsh, Albania View Map
Shitet truall 202 m2 dhe shtëpi private 46 m2, në Lagjen “1 Maj”, Fier
 • Shtëpi Private 46.2 m2 & Truall 202 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje shtëpi private me sipërfaqe 46 m2 dhe truall 202 m2 në Lagjen “1 Maj”, Fier. Prona shtrihet rreth 245 metra në verilindje të kryqëzimit të rrugës Lushnjë-Fier dhe nëpërmjet rrugës dytësore ka dalje në rrugën kryesore “Jani Bakalli...

Rr Jani Bakalli, Fier, Albania View Map
Shitur – Truall 200 m2 dhe ndërtesë 63 m2, Lagjja “Kastrioti”, Fier
 • Truall 200 m2 & Ndërtesë 63.4 m2
 • 2
 • 1
 • 1
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 200 m2 dhe ndërtesë 63 m2, në lagjen “Kastrioti”, Fier. Ndërtesa është 1-katëshe dhe është e përbërë nga një kuzhine, korridor, sallon, ballkon, tualet dhe dhomë gjumi. Prona ndodhet 900 metra në perëndim të q...

Rruga Llukan Toska, Fier, Albania View Map
SHITUR – Truall dhe Banesë Private, Yrshek, Tiranë
 • Truall 330 m2 & Ndërtesë 90 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve shet truall dhe ndërtesë në fshatin Yrshek, Komuna Kashar, Tiranë. Trualli ka një sipërfaqe 330 m2 dhe ndërtesa ka një sipërfaqe 90 m2. Prona ndodhet 3 km në veriperëndim të mbikalimit Kamëz, 820 metra në perëndim të zyrave të Komunës Kashar dhe ...

Rruga Buçia, Kashar, Albania View Map
SHITUR – Truall dhe Banesë Private, Paskuqan, Tiranë
 • Truall 300 m2 & Ndërtesë 228 m2
 • 4
 • 2
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 300 m2 dhe Banesë Private 2 Kate me sipërfaqe 228 m2 (114 m2 për kat) me adresë Paskuqan Tiranë. Prona përbëhet nga 4 dhoma gjumi, një kuzhinë, dy tualete dhe oborr. Prona ndodhet në afërsi të shkollës 9 vjeçare...

Paskuqan, Albania View Map
SHITUR – Truall 202 m2 dhe Banesë në Rr. Ali Demi, Tiranë
 • Truall 202 m2 & Ndërtesë 22 m2
 • 1
 • 0
 • 0
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise e perbere nga Truall me sipërfaqe 202 m2 dhe Ndërtesë me sipërfaqe 22 m2 me adresë rruga ‘Ali Demi’ në Tiranë. Prona ndodhet pranë Fushës së Ali Demit, në një zonë me akses të dejtpërdrejt në rrugët kryesore t...

Rruga Has Mema, Tiranë, Albania View Map
Shitur – Tokë dhe Ndërtese për shitje, buzë rrugës nacionale Lushnjë – Fier
 • Arë 13,630 m2 & Truall 1,755 m2 & Ndërtim 123 m2
 • 0
 • 0
 • 1
150,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje pronë të llojit “Arë” 13’630 m2, truall 1’755 m2 dhe ndërtim 123 m2, e cila ndodhet në juglindje të fshatit Gorre me një distancë prej 380 metra nga qendra e fshatit. Ajo ndodhet në anën perëndimore të rrugës nacionale Lushnj...

Gorre, Albania View Map
SHITUR – Pikë karburanti, Truall 1’272 m2 dhe Ndërtesë 1’026 m2
 • Truall 1,272 m2 & Ndërtesë 1,026 m2
 • 0
 • 1
 • 1
100,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise te tipit te llojit pikë karburanti në fshatin Goranxi të Gjirokastrës. Prona ndodhet në anën perëndimore të autostradës Gjirokastër – Kakavijë  me akses të drejtpërdrejtë në të. Sipërfaqja e truallit ësh...

Goranxi, Albania View Map
Shitet Pikë karburanti, buzë rrugës nacionale Tiranë-Elbasan.
 • Tokë Arë 5,000 m2 & Truall 1,330 m2 & Ndërtesë 150 m2
 • 1
 • 2
 • 1
325,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 5’000 m2, truall 1’330 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 150 m2 (Pikë Karburanti) me adresë Dobresh, Tiranë. Prona ndodhet në rrugën e vjetër nacionale Tiranë- Elbasan rreth 10 km larg qytetit të Tiranës. Mbi ...

Dobresh, Albania View Map
SHITUR – Dyqan 86 m2, pranë Bulevardit “18 Shtatori”, Gjirokastër.
 • 86 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 86 m2 e ndodhur pranë Bulevardit “18 Shtatori”, në Gjirokastër. Njësia është e organizuar si hapësirë e pandarë që i jep mundësinë të përshtatet për çdo lloj aktiviteti. Prona ndodhet rreth 200 metra nga B...

Bulevardi 18 Shtatori, Gjirokaster, Alba... View Map
Shitet njësi 605 m2, rruga Jakov Mile, Fier
 • 605 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Njësi 605 m2, në rrugën Jakov Mile në Fier. Prona ndodhet në katin e dytë nga toka e godinës së një pallati 11 katësh. Prona është e papërfunduar nga brenda dhe të jep mundësinë për ta përshtatur sipas kërkesave tuaja. Prona p...

Rruga Jakov Mile, Fier, Albania View Map
Shitet njësi 119m2
 • 119 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi shërbimi me sipërfaqe 119 m2 në lagjen Kryengritja e Fierit, në Fier. Pozicionohet në katin përdhes të një godine banimi 5 kate me 1 kat bodrum. Ndodhet 1.5 km në jugperëndim të qytetit të Fierit, si dhe 500 metra në jug të ...

Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania View Map
Shitet njësi 276m2
 • 276 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi shërbimi me sipërfaqe 276 m2 në lagjen Kryengritja e Fierit, në Fier. Pozicionohet në katin përdhes të një godine banimi 5 kate me 1 kat bodrum. Ndodhet 1.5 km në jugperëndim të qytetit të Fierit, si dhe 500 metra në jug të ...

Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania View Map
Shitet njësi 42m2, Fier
 • 42 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi shërbimi me sipërfaqe 42 m2 në lagjen Kryengritja e Fierit., në Fier. Prona pozicionohet në katin përdhes të një godine banimi 5 kate me 1 kat bodrum. Ndodhet 1.5 km në jugperëndim të qytetit të Fierit , si dhe 500 metra në ju...

Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania View Map
Shitet Njësi dhe Bodrum, 148 m2 secila, Pogradec
 • 148 m2 & 148 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje një njësi dhe një bodrum të dyja pjesë e një godine të ndodhura në Pogradec. Njësia ka sip 148 m2, dhe bodrumi ka sip 148 m2 me një sipërfaqe totale prej 296 m2. Pronat ndodhen me adresë në Rrugën e Korçës, rreth 560 metra larg B...

Rruga Garik, Pogradec, Albania View Map