Shitet Njësi 54.3 m2, Hekurudha, Rruga Plazh – Durrës
  • 54.3 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 54.3 m2 me adresë lagjja 13, Hekurudha-Plazh, Durrës. Prona ndodhet në katin përdhes të pallatit 5 katesh e cila është e orientuar në anën veriore të rrugës Plazh – Durrës. Para pronës ndodhet një shesh n...

Rruga Albanopoli, Durrës, Albania View Map
Shitet Njesi 50 m2,  Rr. “Thanas Ziko”, Tirane
  • 50 m2
  • 0
  • 1
  • 0
55,000 

Prona Njesi me sipërfaqe totale 50 m2 është e përbërë nga një ambjent i brendshëm i aksesueshëm nga 2 hyrje me qepen metalik dhe një tualet të brendshëm. Ndodhet rreth 950 metra larg qendrës së qytetit, ne anën verilindore të Sheshit Skënderbej. Pallati 6 katësh në katin pë...

Rruga Thanas Ziko, Tirana, Albania View Map