SHITUR – Apartament, Lagjja 15 Tetori, Fier
  • 249 m2
  • 3
  • 2
  • 1

Truall me sip. 249 m2, nga të cilat 249 m2 është ndërtesë (Kati përdhe i ndërtesës 2 katëshe) “Apartament” që ndodhet në Lagjen “15 Tetori”, Fier. Trualli dhe ndërtesa ndodhet rreth 1.3 km larg qendrës, në rrugën Kastriot Muco. Apartamenti është i përbërë nga tre dhoma gj...

Rruga Kastriot Muço, Fier, Albania View Map