6,500 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Tokë Pyll 6’500 m2, Lanabregas, Tiranë

Lanabregas, Albania

Tokë Pyll me sipërfaqe 6’500 m2 në Lanabregas, Komuna Dajt, Qarku Tiranë. Prona ndodhet rreth 8 km larg nga qendra e Tiranës, nga sheshi “Skënderbej”. Prona ndodhet 4.4 km nga restorant “Fresku” i njohur në zone. Si pikë referimi shërben Kolegji Privat “Independent” që ndodhet pranë pronës. Toka ka një sipërfaqe 6’500 m2 dhe shtrihet në jug të rrugës nacionale Tiranë-Parku Kombëtar i Dajtit. Ajo ka formë të rregullt gjeometrike dhe ndodhet mbi një terren të pjerret. Është tokë pyll e lënë në gjendje natyrale.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës