840 m2 7 Dhoma 3 Banjo 1 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Vile: Truall 540m2 dhe Objekt Banimi 300m2 ne Linze, Tirane

Rruga Dalip Topi, Tirana, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Vilë, e përbërë nga truall me sipërfaqe 540 m2, në të cilën ndodhet ndërtesë 2-katëshe dhe një kat bodrum me një sipërfaqe totale 540 m2. Prona ndodhet në Linzë, në një distancë rreth 4 km në verilindje të qendrës së Tiranës, 330m në jugperëndim të Bar-Restorant “Fresku”. Sipërfaqet janë të ndara në bodrum (66 m2), kati i parë (117 m2) dhe kati i dytë (117 m2).

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Të interesuarit duhet të paraqiten pranë cdo degë të bankës për të marrë informacionin e nevojshëm për paraqitjen e ofertës. Ofertat duhet të paraqiten me shkrim brënda datës 31 Maj 2018 ora 12:00. Ofertuesit duhet të derdhin 10 % të cmimit të mësipërm në një llogari të tyren pranë Bankës. Kjo shumë do të kthehet sipas rregullave të ankandit që gjënden pranë cdo degë të Bankës.

 

Vendodhja e Pronës