2,400 m2 Truall dhe 196 m2 Ndertese 8 Dhoma 4 Banjo 2 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Vilë Banimi me sipërfaqe 2,400 m2 Truall dhe 392 m2 Ndërtesë , Lagja “Bishanake”, Fier

Fier, Albania

270,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Vilë Banimi me sipërfaqe truall 2,400 m2 dhe ndërtesë 196 m2 për kat, në Lagjen “Bishanake”, Fier. Vila është e rrethuar me kopësht të gjelbërt dhe pemë dekorative. Vila ka sipërfaqe të konsiderueshme ndërtimi ku përfshin garazhe si dhe hapësira të bollshme banimi të ndara në sallone ndenje, dhoma gjumi, tualete, veranda dhe ambjente të tjera ndihmëse.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Të interesuarit duhet të paraqiten pranë cdo degë të bankës për të marrë informacionin e nevojshëm për paraqitjen e ofertës. Ofertat duhet të paraqiten me shkrim brënda datës 31 Maj 2018 ora 12:00. Ofertuesit duhet të derdhin 10 % të cmimit të mësipërm në një llogari të tyren pranë Bankës. Kjo shumë do të kthehet sipas rregullave të ankandit që gjënden pranë cdo degë të Bankës.

 

Vendodhja e Pronës