Truall 120 m2 & Ndërtesë 87 m2 0 Dhoma 1 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet truall 120 m2 dhe njësi 87 m2, Selitë, Tiranë

Rruga Gjin Gjergji, Tiranë, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 120 m2 dhe njësi me sipërfaqe 87 m2, në zonën e Selitës, Tiranë. Njësia prej 87 m2 është e përbërë nga një ambjent i hapur dhe një tualet. Prona ndodhet buzë rrugës “Gjin Gjergji”, 100 metra larg Universitetit “Marin Barleti” dhe 550 metra larg Qendrës Tregtare “Kristal”.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës