Truall 1,073 m2 & Ndërtesë 334 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet truall 1,073 m2 dhe 2 ndërtesa 652 m2, Pezë Helmes, Tiranë

Peze Helmes, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 1,073 m2 dhe dy ndërtesa me sipërfaqe në total 652 m2, të cilat ndodhet në Pezë-Helmes, Tiranë. Prona ndodhet 100 metra në lindje të rrugës Tiranë-Kavajë nga Ndroqi. Mbi truallin ndodhen dy objekte nga dy kate secili, njëri objekt me sipërfaqe 492 m2 dhe objekti tjetër me sipërfaqe 160 m2.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës