Truall 330 m2 & Ndërtesë 90 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

SHITUR – Truall dhe Banesë Private, Yrshek, Tiranë

Rruga Buçia, Kashar, Albania

Banka Amerikane e Investimeve shet truall dhe ndërtesë në fshatin Yrshek, Komuna Kashar, Tiranë. Trualli ka një sipërfaqe 330 m2 dhe ndërtesa ka një sipërfaqe 90 m2. Prona ndodhet 3 km në veriperëndim të mbikalimit Kamëz, 820 metra në perëndim të zyrave të Komunës Kashar dhe 300 metra në jugperëndim të Xhamisë Yrshek.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës