Truall 300 m2 & Ndërtesë 228 m2 4 Dhoma 2 Banjo 1 Garazh Printo këtë faqe

SHITUR – Truall dhe Banesë Private, Paskuqan, Tiranë

Paskuqan, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 300 m2 dhe Banesë Private 2 Kate me sipërfaqe 228 m2 (114 m2 për kat) me adresë Paskuqan Tiranë. Prona përbëhet nga 4 dhoma gjumi, një kuzhinë, dy tualete dhe oborr. Prona ndodhet në afërsi të shkollës 9 vjeçare Paskuqan. Në veri të pronës në distancë rreth 40 metra ndodhet Unaza e Madhe e Tiranës. Prona ndodhet në një zonë e cila me planin e ri urbanistik të Tiranës merr një zhvillim parësor.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës