Truall 5,136 m2 & Ndërtesë 1,042 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Truall 5’136 m2 dhe ndërtesë 1’042 m2, Delvine, Sarandë

Delvinë District, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall dhe ndërtesë në Delvinë. Trualli ka një sipërfaqe 5,136 m2, ndërsa ndërtesa ka një sipërfaqe 1,042 m2. Prona ka pasur përdorim si fabrikë e prodhimit të salcës, përpunimit të midhjes etj. Ndodhet 2 km nga qendra e Delvinës dhe 400 metra në veri të rrugës Sarandë – Delvinë.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës