Shtëpi Private 46.2 m2 & Truall 202 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet truall 202 m2 dhe shtëpi private 46 m2, në Lagjen “1 Maj”, Fier

Rr Jani Bakalli, Fier, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje shtëpi private me sipërfaqe 46 m2 dhe truall 202 m2 në Lagjen “1 Maj”, Fier. Prona shtrihet rreth 245 metra në verilindje të kryqëzimit të rrugës Lushnjë-Fier dhe nëpërmjet rrugës dytësore ka dalje në rrugën kryesore “Jani Bakalli”. Prona ka një distancë rreth 300 metra vijë ajrore nga Gjykata e Qytetit të Fierit dhe shtrihet në juglindje të saj.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës