Truall 202 m2 & Ndërtesë 22 m2 1 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

SHITUR – Truall 202 m2 dhe Banesë në Rr. Ali Demi, Tiranë

Rruga Has Mema, Tiranë, Albania

35,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise e perbere nga Truall me sipërfaqe 202 m2 dhe Ndërtesë me sipërfaqe 22 m2 me adresë rruga ‘Ali Demi’ në Tiranë. Prona ndodhet pranë Fushës së Ali Demit, në një zonë me akses të dejtpërdrejt në rrugët kryesore të Tiranës.

Mund te perdoret per banim ose dhe per ndonje aktivitet specifik (lavazh).

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone.

Te interesuarit duhet te paraqiten prane cdo dege te Bankes per te marre informacionin e nevojshem per paraqitjen e ofertes. Ofertat duhet te paraqiten me shkrim brenda dates 30 Qershor 2016 ora 12:00. Ofertuesit duhet te derdhin 10 % te cmimit te mesiperm ne nje llogari te tyren prane Bankes. Kjo shume do te kthehet sipas rregullave te ankandit qe gjenden prane cdo dege te Bankes.

Per me shume informacion kontaktoni ne Nr. Cel. +355 694079635 (Pandeli Milo)

Vendodhja e Pronës