Truall 200 m2 & Ndërtesë 63.4 m2 2 Dhoma 1 Banjo 1 Garazh Printo këtë faqe

Shitur – Truall 200 m2 dhe ndërtesë 63 m2, Lagjja “Kastrioti”, Fier

Rruga Llukan Toska, Fier, Albania

35,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 200 m2 dhe ndërtesë 63 m2, në lagjen “Kastrioti”, Fier. Ndërtesa është 1-katëshe dhe është e përbërë nga një kuzhine, korridor, sallon, ballkon, tualet dhe dhomë gjumi. Prona ndodhet 900 metra në perëndim të qytetit të Fierit dhe ka akses të drejtpërdrejt me rrugën “Thanas Ikonomi”.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Të interesuarit duhet të paraqiten pranë cdo degë të bankës për të marrë informacionin e nevojshëm për paraqitjen e ofertës. Ofertat duhet të paraqiten me shkrim brënda datës 29 Dhjetor 2017 ora 12:00. Ofertuesit duhet të derdhin 10 % të cmimit të mësipërm në një llogari të tyren pranë Bankës. Kjo shumë do të kthehet sipas rregullave të ankandit që gjënden pranë cdo degë të Bankës.

 

Vendodhja e Pronës