Truall 15,817 m2 & Ndërtesë 3,750 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

SHITUR – Truall 15,817 m2 dhe ndërtesë 3,750 m2, Ura Mbrostar, Fier

Mbrostar, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 15,817 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 3,750 m2 me adresë në fshatin Mbrostar, Fier. Pronat ndodhen 1.7 km nga dalja e autostradës Fier-Lushnje. Ndërtesat janë me konstruksion metalik dhe një pjesë e tyre me beton. Prona ka funksionuar si stallë për blegtori dhe është e përshtatshme për të pasur funksione të ngjashme.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës