29,500 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet tokë Pyll 29’500 m2, Surrel, Tiranë

Rruga e Rexhekrit, Surrel, Albania

975,000 

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 29’500 m2. Toka është e shtrirë në faqen e një kodre në Surrel, në krahun e majtë të rrugës automobilistike që të çon në Fushën e Helikopterëve. Aksesi në pronë bëhet i mundur nëpërmjet rrugës “Alajdin Frashëri” ose siç njihet ndryshe “Rruga e Farkës” e cila kalon në kufirin jugor të pronës.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone.

prona shitet dhe me parcela te vecanta sipas siperfaqes qe deshironi.

Te interesuarit duhet te paraqiten prane cdo dege te Bankes per te marre informacionin e nevojshem per paraqitjen e ofertes. Ofertat duhet te paraqiten me shkrim brenda dates 30 Dhjetor 2016 ora 12:00. Ofertuesit duhet te derdhin 10 % te cmimit te mesiperm ne nje llogari te tyren prane Bankes. Kjo shume do te kthehet sipas rregullave te ankandit qe gjenden prane cdo dege te Bankes.

Vendodhja e Pronës