3,180 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Tokë Arë 3’180m2, Vashtemi, Korçë

Vashtëmi, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 3’180 m2. Toka ndodhet në fshatin Vashtemi të rrethit të Korçës. Në anën veriore, rreth 500 m larg ndodhet rruga Drithas – Rëmbec. Në anën lindore, rreth 100 metra larg ndodhet Ish Reparti Ushtarak i Lokacionit. Prona
ndodhet rreth 3 km në lindje rrugës nacionale Korçë – Pogradec. Toka shtrihet në një terren krejtësisht fushor dhe ka një konfigurim në formë katër këndore, me përmasa rreth 232.4m x 13.7 m.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës