2,600 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Tokë Arë 2’600 m2, Gjokaj, Tiranë

Gjokaj, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 2’600 m2 më adresë Gjokaj Tiranë. Prona ka një largësi 425 metra nga qendra tregëtare City Park. Prona ka formë trapezi dhe dimensionet janë afërsisht 25 metra x 112 metra. Aksesi per në pronë realizohet në anen lindore të
saj.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës