Truall 8,500 m2 & Truall 5,000 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet tokë arë 13,500 m2 , Vishaj, Tiranë

Vishaj, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje dy toka arë të kthyera në truall 8,500 m2 dhe 5,000 m2 të cilat janë bashkuar si Pikë Inertesh të përpunimit të Betonit. Zona në të cilën ndodhet prona është 6.5 km në jug të Qendrës së Tiranës dhe në të djathtë të rrugës kombëtare Tiranë-Elbasan. Pikë referimi për këto dy prona është Ura e Farkës e cila është 2.5 km larg në lindje të pronës.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës