5,790 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

SHITUR: Tokë 5’790 m2, Sauk, Tiranë

Sauk 2, Albania

460,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 5’790 m2 në Fshatin Sauk të Komunës Farkë. Prona është e pozicionuar 4 km larg qendrës së kryeqytetit dhe 700 metra larg nga Liqeni Artificial i Tiranës. Toka ndodhet 300 metra në veri të segmentit të Unazës së Madhe të
Tiranës. Prona ka një formë katërkëndore. Prona është e lirë nga çdo lloj ndërtimi dhe është e pastër përveç bimësive të zonës.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Te interesuarit duhet te paraqiten prane cdo dege te Bankes per te marre informacionin e nevojshem per paraqitjen e ofertes. Ofertat duhet te paraqiten me shkrim brenda dates 29 Dhjetor 2017 ora 12:00. Ofertuesit duhet te derdhin 10 % te cmimit te mesiperm ne nje llogari te tyren prane Bankes. Kjo shume do te kthehet sipas rregullave te ankandit qe gjenden prane cdo dege te Bankes.

Vendodhja e Pronës