12900 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet tokë 12’900 m2 tek Liqeni i Farkës

Farkë, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Tokë Arë me sipërfaqe 12,900 m2 pranë Liqenit të Farkës, Tiranë. Pranë pronës ndodhet rruga e cila lidh Komunën Farkë me zonën e Saukut dhe të kufirit juglindor të qytetit të Tiranës. Prona ndodhet rreth 150 metra larg bregut të Liqenit Artificial të Farkës. Aksesi për këtë pronë kryhet nëpërmjet rrugës automobilistike të zonës.
Prona është e përshtatshme për ndërtime rezidenciale, e konfirmuar dhe nga plani urbanistik i hyrë ne fuqi së fundmi.

Çmimi i diskutueshem.
Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës