Truall 1,272 m2 & Ndërtesë 1,026 m2 0 Dhoma 1 Banjo 1 Garazh Printo këtë faqe

SHITUR – Pikë karburanti, Truall 1’272 m2 dhe Ndërtesë 1’026 m2

Goranxi, Albania

100,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise te tipit te llojit pikë karburanti në fshatin Goranxi të Gjirokastrës. Prona ndodhet në anën perëndimore të autostradës Gjirokastër – Kakavijë  me akses të drejtpërdrejtë në të. Sipërfaqja e truallit ështe 1’272 m2, ndërsa ndërtesa përfshin tendë karburanti, distributor karburanti, depozita karburanti, ndërtesa e sherbimit 1 kat, distributor GLN, depozite GLN, shtesa anësore për lavazh.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Te interesuarit duhet te paraqiten prane cdo dege te Bankes per te marre informacionin e nevojshem per paraqitjen e ofertes. Ofertat duhet te paraqiten me shkrim brenda dates 31 Gusht 2016 ora 12:00. Ofertuesit duhet te derdhin 10 % te cmimit te mesiperm ne nje llogari te tyren prane Bankes. Kjo shume do te kthehet sipas rregullave te ankandit qe gjenden prane cdo dege te Bankes.

Per me shume informacion kontaktoni ne Nr. Cel. +355 694079635 (Pandeli Milo)

Vendodhja e Pronës