Tokë Arë 5,000 m2 & Truall 1,330 m2 & Ndërtesë 150 m2 1 Dhoma 2 Banjo 1 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Pikë karburanti, buzë rrugës nacionale Tiranë-Elbasan.

Dobresh, Albania

325,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 5’000 m2, truall 1’330 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 150 m2 (Pikë Karburanti) me adresë Dobresh, Tiranë. Prona ndodhet në rrugën e vjetër nacionale Tiranë- Elbasan rreth 10 km larg qytetit të Tiranës. Mbi truallin është ndërtuar një ndërtesë një katëshe, e përbërë nga: bar-kafe, zyrë, dhomë e punëtorëve dhe rojeve, marketi i shitjes së vajrave të makinave dhe ambientet ndihmëse, të gjitha këto në shërbim të pikës së karburantit.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Te interesuarit duhet te paraqiten prane cdo dege te Bankes per te marre informacionin e nevojshem per paraqitjen e ofertes. Ofertat duhet te paraqiten me shkrim brenda dates 30 Dhjetor 2016 ora 12:00. Ofertuesit duhet te derdhin 10 % te cmimit te mesiperm ne nje llogari te tyren prane Bankes. Kjo shume do te kthehet sipas rregullave te ankandit qe gjenden prane cdo dege te Bankes.

Vendodhja e Pronës