20 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

SË SHPEJTI – Shitet Njësi Tregtare 20 m2, në Rr. Egnatia/4, Durrës

Durrës, Albania

24,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient tregtar me  sipërfaqe 20 m2. Njësia ndodhet në katin e dytë, në ish-godinën e Fabrikës së Fermentimit, e cila është kthyer në qendër polifunksionale tregtare, administrative, etj (Flagship Center). Në anën veriore të pronës në distancë rreth 250 m ndodhet Rr. “Adria”, në anën lindore në distancë rreth 150 m ndodhet Rr. Doganës, më pas ndodhet Porti i Durrësit. Në anën jugore të pronës në distancë rreth 150 m ndodhet Rr. F. Durrsaku, më pas në distancë rreth 500 m ndodhet Rr. H. Troplini. Njësia është e organizuar në ambient shërbimi dhe ambient ndihmës.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës