148 m2 & 148 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Njësi dhe Bodrum, 148 m2 secila, Pogradec

Rruga Garik, Pogradec, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje një njësi dhe një bodrum të dyja pjesë e një godine të ndodhura në Pogradec. Njësia ka sip 148 m2, dhe bodrumi ka sip 148 m2 me një sipërfaqe totale prej 296 m2. Pronat ndodhen me adresë në Rrugën e Korçës, rreth 560 metra larg Bashkisë se qytetit dhe 400 metra larg shëtitores “1 Maji”. Hyrja për në njësi realizohet nga ana lindore, ndërsa hyrja për në bodrum realizohet nëpërmjet shkallëve në anën perëndimore.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës