0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shiten njësi me siperfaqe te ndryshme, Rr. “Zonja Çurre”, Tiranë

Rruga Zonja Çurre, Tiranë, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me siperfaqe 52 m2, 46 m2, 23 m2 dhe 25 m2. Pronat ndodhet në një pallat të ri buzë rrugës “Zonja Çurre” Tirane dhe në një distance rreth 100 metra larg nga Tregu Elektrik. Pronat kane lidhje me rrugen “Mihal Grameno” dhe nëpërmjet saj më unazën e Tiranës. Aksesi për te pronat kryhet nga ana lindore e godinës. Shiten te vecuara me cmim 1000 euro/m2.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Të interesuarit duhet të paraqiten pranë cdo degë të bankës për të marrë informacionin e nevojshëm për paraqitjen e ofertës. Ofertat duhet të paraqiten me shkrim brënda datës 31 Maj 2018 ora 12:00. Ofertuesit duhet të derdhin 10 % të cmimit të mësipërm në një llogari të tyren pranë Bankës. Kjo shumë do të kthehet sipas rregullave të ankandit që gjënden pranë cdo degë të Bankës.

 

Vendodhja e Pronës