18.7 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet njësi 19 m2, Zonja Çurre, Tiranë

Rruga Zonja Çurre, Tiranë, Albania

22,400 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sip. 19 m2. Prona ndodhet në një pallat të ri buzë rrugës “Zonja Çurre” Tiranë. Njësia ndodhet në një distancë rreth 100 metra larg nga Tregu Elektrik. Prona ka lidhje me rrugen “Mihal Grameno” dhe nëpermjet saj me unazën e Tiranës. Aksesi për në pronë kryhet nga ana lindore e godinës. Prona ka sipërfaqe të vogël çka e favorizon në menaxhim dhe përdorim.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Të interesuarit duhet të paraqiten pranë cdo degë të bankës për të marrë informacionin e nevojshëm për paraqitjen e ofertës. Ofertat duhet të paraqiten me shkrim brënda datës 31 Maj 2018 ora 12:00. Ofertuesit duhet të derdhin 10 % të cmimit të mësipërm në një llogari të tyren pranë Bankës. Kjo shumë do të kthehet sipas rregullave të ankandit që gjënden pranë cdo degë të Bankës.

 

Vendodhja e Pronës