Tokë Arë 1,176 m2 & Tokë Truall 90 m2 & Ndërtesë 90 m2 0 Dhoma 1 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Bar-Kafe 90 m2 dhe truall 1,176 m2, buzë rrugës kombëtare Tepelenë – Gjirokastër

Shtëpëz, Gjirokaster

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 1,176 m2, nga të cilat tokë truall mbi të me sipërfaqe 90 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 90 m2 në Shtepëz, Gjirokastër. Ndërtesa është një godinë 1-katëshe me funksion si bar-kafe. Prona pozicionohet buzë rrugës kombëtare Tepelenë – Gjirokastër me akses të drejtpërdrejtë ne të.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës