86 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

SHITUR – Dyqan 86 m2, pranë Bulevardit “18 Shtatori”, Gjirokastër.

Bulevardi 18 Shtatori, Gjirokaster, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 86 m2 e ndodhur pranë Bulevardit “18 Shtatori”, në Gjirokastër. Njësia është e organizuar si hapësirë e pandarë që i jep mundësinë të përshtatet për çdo lloj aktiviteti. Prona ndodhet rreth 200 metra nga Bulevardi “18 Shtatori” dhe afër qendrës së qytetit ku ndodhen njësitë kryesore administrative dhe arsimore.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës