Truall 926 m2 & Ndërtesë 516 m2 0 Dhoma 1 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet truall 926 m2 dhe njësi 2-katëshe buzë rrugës Tiranë – Fushë Krujë

Larushk, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe totale 926 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 516 m2. Ndërtesa është e përbërë nga 2 kate me sipërfaqe 258 m2 secili. Prona ndodhet në anë të rrugës kombëtare Tiranë-Fushë-Krujë dhe 3.3 km larg nga qendra e Fushë- Krujës. Ndërtesa ka funksionuar si ekspozite mobiljesh dhe është e përshtatshme për t’a kthyer në destinacione të ndryshme shërbimesh.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës