457 m2 & 520 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shiten dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë

Rruga e Gjuzeve, Golem, Albania

47,000 

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr për shitje dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë njëra me sip. 457 m2 dhe tjetra me sip. 520 m2. Tokat janë të vendosura rreth 4.4 km në jug-lindje të kryqezimit të rrugëve Durrës – Tiranë dhe në anë të autostradës Durrës – Kavajë. Prona është
e pozicionuar rreth 500 metra në lindje të vijës bregdetare, dhe rreth 40 metra në perëndim të autostradës Durrës-Kavajë. Dy pronat janë në gjëndje të lirë dhe pa ndërtime mbi to si dhe kufitare me njëra-tjetrën.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Te interesuarit duhet te paraqiten prane cdo dege te Bankes per te marre informacionin e nevojshem per paraqitjen e ofertes. Ofertat duhet te paraqiten me shkrim brenda dates 31 Gusht 2016 ora 12:00. Ofertuesit duhet te derdhin 10 % te cmimit te mesiperm ne nje llogari te tyren prane Bankes. Kjo shume do te kthehet sipas rregullave te ankandit qe gjenden prane cdo dege te Bankes.

Per me shume informacion kontaktoni ne Nr. Cel.  +355 694079635

Vendodhja e Pronës