34 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet – Njësi me sipërfaqe 34 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës

Rruga Dhimitër Kraja, Durrës, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 34 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësitë ndodhen në “Rrugën e Karafilave”, 4 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 2 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 140 metra në lindje të pronave dhe 60 metra në perëndim të rrugës dytësore Durrës – Kavajë.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës