50 m2 0 Dhoma 1 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Njesi 50 m2, Rr. “Thanas Ziko”, Tirane

Rruga Thanas Ziko, Tirana, Albania

55,000 

Prona Njesi me sipërfaqe totale 50 m2 është e përbërë nga një ambjent i brendshëm i aksesueshëm nga 2 hyrje me qepen metalik dhe një tualet të brendshëm. Ndodhet rreth 950 metra larg qendrës së qytetit, ne anën verilindore të Sheshit Skënderbej. Pallati 6 katësh në katin përdhes të së cilit ndodhet njësia, është i pozicionuar në rrugën Thanas Ziko. Prona ndodhet 360 m në verilindje të Selvisë, 460 metra në jug të Medresesë, 720 metra në jugperëndim të Kompleksit të Spitaleve. Prona ndodhet 150 metra në lindje të Gjimnazit Partizani.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Të interesuarit duhet të paraqiten pranë cdo degë të bankës për të marrë informacionin e nevojshëm për paraqitjen e ofertës. Ofertat duhet të paraqiten me shkrim brënda datës 31 Maj 2018 ora 12:00. Ofertuesit duhet të derdhin 10 % të cmimit të mësipërm në një llogari të tyren pranë Bankës. Kjo shumë do të kthehet sipas rregullave të ankandit që gjënden pranë cdo degë të Bankës.

 

Vendodhja e Pronës