0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

KATALOGU I PRONAVE PER SHITJE 2018

Rruga e Kavajës, Tiranë, Albania

Ju njoftojmë se është publikuar  “Katalogu i Pronave në Shitje ABI Bank 2018”.

Ky katalog paraqet informacion të rreth 90 pronave për shitje të ABI Bank.

Për secilën nga këto prona ofrohet çmim shitjeje më i ulët se vlerat e tregut dhe ju ofrojmë mundësi vizite me stafin e dedikuar.

ABI Bank pranon ofertat tuaja për blerje për prona të veçanta ose grup pronash dhe ofron kushte shumë të
favorshme financimi, me interes të ulët kredie dhe vlerë financimi deri në 90% të çmimit të shitjes.

Për të parë Katalogun e Pronave në Shitje 2018, jeni të lutur të klikoni këtu ose mund të merrni një kopje në cdo degë të ABI Bank.

Per me shume informacion mos hezitoni te kontaktoni me koleget:

 

Pandeli MILO
Mob. + 355 694079635
Tel. + 355 44537 367
E-mail: [email protected]
Web: www.abi.al
American Bank of Investments
Rr. e Kavajës, Nd. 27, H.1; K.P 1001, Tiranë, Albania

Vendodhja e Pronës