Truall 418 m2 & Ndërtesë 4 Katëshe + 1 Kat nëntokë 874.4 m2 8 Dhoma 8 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Hotel me sipërfaqe Trualli 418 m2 dhe Ndërtesë 4 katëshe + 1 kat nëntokë me sipërfaqe totale 874.4 m2

Korçë, Albania

280,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 418 m2 dhe ndërtesë  4 katëshe + 1 kat nëntokë me sipërfaqe totale 874.4 m2 . Prona shtrihet në periferi të qytetit të Korçës, në zonën industriale të tij. Prona ndodhet në anën lindore të rrugës “Muzakajt”, 700 m në veri të qëndrës së qytetit. Në anën jugore të pronës ndodhet në një distancë 80 m ndodhet rreth rrotullimi, kaluar të kemi T.E.C-in Korçë dhe në distancë 700 m ndodhet sheshi “Teatër”.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës