70.5 m2 2 Dhoma 1 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Apartament për shitje 70.5 m2, Rr. Sadik Zotaj, Vlorë

Rruga Sadik Zotaj, Vlorë, Albania

25,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise se llojit apartament 2 + 1 me sipërfaqe 70.5 m2. Apartamenti ndodhet në katin e katërt të një pallati ekzistues në Rrugën Sadik Zotaj, në Vlorë. Apartamaneti ka punime cilësore në rafiniturat e brendshme dhe një oxhak të instaluar në sallon. Në veri-perëndim të pronës në distancë rreth 130 metra ndodhet shkolla Naim Frashëri. Në veri-lindje të pronës në distance rreth 160 metra ndodhet Xhamia e Muradies, që është qendra e qytetit.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank Bank për blerjen e pronës.

Te interesuarit duhet te paraqiten prane cdo dege te Bankes per te marre informacionin e nevojshem per paraqitjen e ofertes. Ofertat duhet te paraqiten me shkrim brenda dates 31 Gusht 2016 ora 12:00. Ofertuesit duhet te derdhin 10 % te cmimit te mesiperm ne nje llogari te tyren prane Bankes. Kjo shume do te kthehet sipas rregullave te ankandit qe gjenden prane cdo dege te Bankes.

Per me shume informacion kontaktoni ne Nr. Cel. +355 694079635 (Pandeli Milo)

Vendodhja e Pronës