65.4 m2 2 Dhoma 1 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitur – Apartament 65 m2, Plepa, Durrës

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania

25,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 65 m2 ndodhur pranë Pistës “Iliria”. Apartamenti ndodhet në katin e 6 të një ndërtese 9 kate + 1 kat nëntokë. Prona është pozicionuar në anën perëndimore të rrugës Durrës-Plepa. Në anën veriore të pronës ndodhet qendra e Durrësit e cila është 1.6 km larg. Apartamenti është i adaptuar në dy dhoma gjumi, një sallon me oxhak, një korridor, një ballkon dhe një tualet.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Të interesuarit duhet të paraqiten pranë cdo degë të bankës për të marrë informacionin e nevojshëm për paraqitjen e ofertës. Ofertat duhet të paraqiten me shkrim brënda datës 31 Maj 2018 ora 12:00. Ofertuesit duhet të derdhin 10 % të cmimit të mësipërm në një llogari të tyren pranë Bankës. Kjo shumë do të kthehet sipas rregullave të ankandit që gjënden pranë cdo degë të Bankës.

 

Vendodhja e Pronës