Shitur – Apartament 65 m2, Plepa, Durrës
 • 65.4 m2
 • 2
 • 1
 • 0
25,000 

Banka Amerikane e Investimeve shet Apartament me siperfaqe 65.4 m2, e ndodhur prane Pistes “Iliria”.

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitet Vile: Truall 540m2 dhe Objekt Banimi 300m2 ne Linze, Tirane
 • 840 m2
 • 7
 • 3
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Vilë, e përbërë nga truall me sipërfaqe 540 m2, në të cilën ndodhet ndërtesë 2-katëshe dhe një kat bodrum me një sipërfaqe totale 540 m2

Rruga Dalip Topi, Tirana, Albania View Map
Shitet Apartament (Penthouse) 106 m 2 , Rr. “Floresha Myteveli”, Korçë
 • 106 m2
 • 2
 • 1
 • 0
39,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament (Penthouse) me sipërfaqe 106 m2 të ndodhur në rrugën “Floresha Myteveli”, Korçë.

Rruga Floresha Myteveli, Korçë, Albani... View Map