Shitet Truall 6’300 m2, Adë, Fier
 • 6,300 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë truall, në fshatin Ade të komunës Frakull të Fierit. Trualli ka një sipërfaqe 6’300 m2 dhe ndodhet në jug të stacionit të pompimit të Ujësjellësit të qytetit të Fierit dhe të rrugës nacionale Levan – Tepelenë. Ofrohet mund...

Adë, Fier View Map
Shitet Truall 3’174 m2, Patos, Fier
 • 3,174 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Truall 3,174 m2 në Patos, Fier. Prona është e rrethuar me një mur rrethues prej blloqesh betoni nga tre anë. Prona ndodhet 2.5 km larg qendrës së qytetit të Patosit, 350 metra larg nga kthesa e rrugës Fier – Berat, si dhe 250 metra larg ...

Patos, Albania View Map
Tokë Arë 10’200 m2, Portëz, Fier
 • 10,200 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje truall të tipit Arë me sipërfaqe 10’200 m2 në fshatin Portëz të Fierit. Prona ndodhet 2.4 km nga qendra e qytetit të Fierit dhe në anë të rrugës Naftëtarët e cila është pjesë e aksit nacional Fier – Patos. Ofrohen mundësi financi...

Portëz, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 3’000 m2, Portëz, Fier
 • 3,000 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje truall të tipit Arë me sipërfaqe 3’000 m2, e cila ndodhet në akses të drejtpërdrejt me rrugën Naftëtarët, pjesë e aksit nacional Fier–Patos. Prona ndodhet në Komunën Portëz 1 km larg qendrës së tij. Ndodhet 2.4 km në jug-lindje t...

Portëz, Albania View Map
Shiten dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë
 • 457 m2 & 520 m2
 • 0
 • 0
 • 0
47,000 

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr për shitje dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë njëra me sip. 457 m2 dhe tjetra me sip. 520 m2. Tokat janë të vendosura rreth 4.4 km në jug-lindje të kryqezimit të rrugëve Durrës – Tiranë dhe në anë të autostradës Durrës – Kav...

Rruga e Gjuzeve, Golem, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 3’093 m2, Picar, Tiranë
 • 3,093 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje 3 sipërfaqe toke me sipërfaqe totale 3’093 m2. Këto sipërfaqe toke ndodhen 850 metra nga autostrada Tiranë-Durrës, në kilometrin e 10-të saj, në zonen në Juglindore të City Park. Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pr...

Rruga Industriale, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 2’600 m2, Gjokaj, Tiranë
 • 2,600 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 2’600 m2 më adresë Gjokaj Tiranë. Prona ka një largësi 425 metra nga qendra tregëtare City Park. Prona ka formë trapezi dhe dimensionet janë afërsisht 25 metra x 112 metra. Aksesi per në pronë realizohet në ane...

Gjokaj, Albania View Map
SHITUR: Tokë 5’790 m2, Sauk, Tiranë
 • 5,790 m2
 • 0
 • 0
 • 0
460,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 5’790 m2 në Fshatin Sauk të Komunës Farkë. Prona është e pozicionuar 4 km larg qendrës së kryeqytetit dhe 700 metra larg nga Liqeni Artificial i Tiranës. Toka ndodhet 300 metra në veri të segmentit të Unazës së Mad...

Sauk 2, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 6’100 m2 në Surrel, Tiranë
 • 6,100 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Tokë Arë me sipërfaqe totale 6’100 m2. Në anën veriore të pronës ndodhet rruga nacionale Tiranë– Dajt, po në këtë drejtim rreth 1.2 km ndodhet zona e Lanabregasit. Në anën jugore të pronave ndodhet rruga nacionale Tiranë – Dajt, ...

Surrel, Albania View Map
Shitet Tokë Pemëtore 2’100m2, Priskë e Madhe, Tiranë
 • 2,100 m2
 • 0
 • 0
 • 0
69,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Tokë Pemtore me sip. 2’100 m2, në Priskë të Madhe, Tiranë. Rreth 25 metra në lindje ndodhet rruga komunikuese Tiranë-Dajt. Në anën perëndimore të pronës rreth 1 km ndodhet fshati Surrel. Toka ndodhet në një zonë periferike të kryeqy...

Surrel, Albania View Map
SHITUR – Tokë Arë 1’250 m2, Priskë e Madhe, Tiranë
 • 1,250 m2
 • 0
 • 0
 • 0
40,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise te llojit Tokë Arë me sipërfaqe 1’250 m2, në adresën: Priskë e Madhe, Tiranë. Në anën veriore të pronës në distancë rreth 150 metra ndodhet Rr. Tiranë-Dajt. Në anën jugore të pronës në distancë rreth 1 Km ndod...

Lanabregas, Albania View Map
Tokë Pyll 6’500 m2, Lanabregas, Tiranë
 • 6,500 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Tokë Pyll me sipërfaqe 6’500 m2 në Lanabregas, Komuna Dajt, Qarku Tiranë. Prona ndodhet rreth 8 km larg nga qendra e Tiranës, nga sheshi “Skënderbej”. Prona ndodhet 4.4 km nga restorant “Fresku” i njohur në zone. Si pikë referimi shërben Kolegji Privat “Independent” që ndod...

Lanabregas, Albania View Map
Shitet tokë Pyll 29’500 m2, Surrel, Tiranë
 • 29,500 m2
 • 0
 • 0
 • 0
975,000 

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 29’500 m2. Toka është e shtrirë në faqen e një kodre në Surrel, në krahun e majtë të rrugës automobilistike që të çon në Fushën e Helikopterëve. Aksesi në pronë bëhet i mundur nëpërmjet rrugës “Alajd...

Rruga e Rexhekrit, Surrel, Albania View Map
Shitet Tokë Pemtore 7’600 m2, Petrelë, Tiranë
 • 7,600 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 7’600 m2, 980 metra në perëndim të rrugës Tiranë-Elbasan si dhe 600 metra larg Komunës Petrelë. Prona është e mbjellë me pemë të ndryshme bujqësore dhe ndodhet në jug të rrugës Tiranë – Bërzhitë. Në ver...

Petrelë, Albania View Map
SHITUR – Apartament 2+1, 110 m2 pranë Rr. Komuna e Parisit, Tiranë
 • 110 m2
 • 2
 • 1
 • 0
51,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise se llojit apartament 2+1, me sipërfaqe 110 m2. Apartamenti ndodhet në katin e 11 të pallatit të ndodhur pranë Qendrës Kristal dhe Rr. Komuna e Parisit. Ambjenti është i përbërë nga një dhomë ndenje dhe gatimi, dy dhoma gj...

Rruga Medar Shtylla, Tirana, Albania View Map