Shitet njësi 71 m2
 • 71 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitjeNjësi me sipërfaqe 71 m2 dhe ndodhet në rrugëne ‘Karafilave”. Prona është pjesë përbërëse e një ndërtese 9 katëshe ( 8 kate me papafingo dhe një kat bodrum) në zonën e Plazhit 3.7 km në juglindje të qendrës së qytetit të Durr...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitur – Njësi 68m2
 • 68 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje njësi me sip. 68 m2. Njësia ndodhet në rrugën e ‘Karafilave”. Prona është pjesë përbërëse e një ndërtese 9 katëshe (8 kate me papafingo dhe një kat bodrum) në zonën e Plazhit. Prona ndodhet 3.7 km në juglindje të qendrës së...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitet njësi 66 m2
 • 66 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Njësi me sipërfaqe 66 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësia ndodhet në “Rrugën e Karafilave”. Prona ndodhet 3.66 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 1.88 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 144 metra në...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitet njësi 33.8 m2
 • 33.8 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Njësi me sipërfaqe 33.8 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësia ndodhet në “Rrugën e Karafilave”. Prona ndodhet 3.66 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 1.88 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 144 metra n...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitur – Dy njësi me Sip. Totale 106 m2
 • 52 m2 & 48 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje 2 njësi shërbimi në Kryemëdhenj të Komunës Golem të Kavajës. Njësitë kanë sipërfaqe 58 m2 dhe 48 m2 dhe kanë orientim veri lindje dhe veri perëndim. Pronat ndodhen në katin përdhes të një godine 5 katëshe, brenda një kompleksi...

Kryemëdhenj, Albania View Map
Shitet Njësi 54.3 m2, Hekurudha, Rruga Plazh – Durrës
 • 54.3 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 54.3 m2 me adresë lagjja 13, Hekurudha-Plazh, Durrës. Prona ndodhet në katin përdhes të pallatit 5 katesh e cila është e orientuar në anën veriore të rrugës Plazh – Durrës. Para pronës ndodhet një shesh n...

Rruga Albanopoli, Durrës, Albania View Map
Shitet Njesi 50 m2, Rr. “Thanas Ziko”, Tirane
 • 50 m2
 • 0
 • 1
 • 0
55,000 

Prona Njesi me sipërfaqe totale 50 m2 është e përbërë nga një ambjent i brendshëm i aksesueshëm nga 2 hyrje me qepen metalik dhe një tualet të brendshëm. Ndodhet rreth 950 metra larg qendrës së qytetit, ne anën verilindore të Sheshit Skënderbej. Pallati 6 katësh në katin pë...

Rruga Thanas Ziko, Tirana, Albania View Map
Shitet Dyqan 119.48 m2, Linze, Tirane
 • 119.48 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje ambient shërbimi (njësi) të Fresku, Tiranë. Prona është pjesë përbërëse e katit përdhes të një pallati 7 kate me papafingo dhe 2 kate parkim nëntokë. Pallati ndodhet tek rruga “Muhamet Deliu”. Prona ndodhet 700 metra në verilin...

Rruga Muhamet Deliu, Tirana, Albania View Map
Shiten njësi me siperfaqe te ndryshme, Rr. “Zonja Çurre”, Tiranë
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me siperfaqe 52 m2, 46 m2, 23 m2 dhe 25 m2. Pronat ndodhet në një pallat të ri buzë rrugës “Zonja Çurre” Tirane dhe në një distance rreth 100 metra larg nga Tregu Elektrik. Pronat kane lidhje me rrugen “Mihal Grameno” dhe ...

Rruga Zonja Çurre, Tiranë, Albania View Map
Shitet njësi 19 m2, Zonja Çurre, Tiranë
 • 18.7 m2
 • 0
 • 0
 • 0
22,400 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sip. 19 m2. Prona ndodhet në një pallat të ri buzë rrugës “Zonja Çurre” Tiranë. Njësia ndodhet në një distancë rreth 100 metra larg nga Tregu Elektrik. Prona ka lidhje me rrugen “Mihal Grameno” dhe nëpermjet saj me un...

Rruga Zonja Çurre, Tiranë, Albania View Map
SHITUR – Njësi 69 m2, Rr. e Kavajës, M.Mame, Tiranë
 • 69 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve, nxjerr për shitje njësi (dyqan) me sipërfaqe 69 m2 dhe adresë në Rrugën e Kavajës, të “Ish Fabrika e Përpunimit të Drurit – Misto Mame”. Njësia ndodhet në katin përdhes të një godine 3-katëshe që ndodhet 270 metra larg “Universal Hospital T...

Rruga e Kavajës, Tiranë, Albania View Map
Shitet Ambjent Shërbimi 465 m2, Linzë
 • 465 m2
 • 0
 • 0
 • 0
375,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambjent tregëtar me sipërfaqe 465 m2 ndodhet buzë rrugës kryesore në zonën e Linzës, në Tiranë, 20 metra larg Bar “Fresku” dhe 4 km larg qendrës së Tiranës. Të dyja njësitë ndodhen në katin përdhe të ndërtesës dhe të pozi...

Linzë, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 3’180m2, Vashtemi, Korçë
 • 3,180 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 3’180 m2. Toka ndodhet në fshatin Vashtemi të rrethit të Korçës. Në anën veriore, rreth 500 m larg ndodhet rruga Drithas – Rëmbec. Në anën lindore, rreth 100 metra larg ndodhet Ish Reparti Ushtarak i Lokaci...

Vashtëmi, Albania View Map
Shitet Truall 10’000 m2, Zhupan, Fier
 • 10,000 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje toke truall me sipërfaqe 10’000 m2 në Zhupan të Fierit. Prona ndodhet 310 metra larg rrugës nacionale Fier – Vlore. Trualli është 1.7 km larg qendrës së Fierit. Prona është e përshtatshme për aktivitete të ndryshme industriale. Ofro...

Rr. Jakov Xoxa, Fier, Albania View Map
Tokë Arë 18’800 m2, Çlirim, Fier
 • 18,800 m2
 • 0
 • 0
 • 0
60,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje truall 18’800 m2 në Çlirim, Fier. Toka është hapësirë e lirë. Ajo ndodhet 12 km larg qendrës së qytetit të Fierit dhe ka akses të drejtpërdrejtë me rrugën Fier – Seman. Prona është 1 km larg nga Fshati Seman. Ofrohet mundësi fina...

Clirim, Albania View Map