Shiten bodrume 46 m2 dhe 78 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
 • 78.3 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje dy bodrume me sipërfaqe 46 m2 dhe 78 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Bodrumet ndodhen në “Rrugën e Karafilave”, rreth 4 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 3 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 140 metra në li...

Rruga Dhimitër Kraja, Durrës, Albania View Map
Shitet – Njësi me sipërfaqe 34 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
 • 34 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 34 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësitë ndodhen në “Rrugën e Karafilave”, 4 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 2 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 140 metra në lindje të pronave dh...

Rruga Dhimitër Kraja, Durrës, Albania View Map
Shitet garazh 30 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
 • 30 m2
 • 0
 • 0
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje garazh me sipërfaqe 30 m2 në Lagjen 13, Apollonia – Plazh, Durrës. Garazhi ndodhet në katin nëntokë të një pallati 10-katësh. Pallati ndodhet 90 metra larg nga rruga Durrës – Plazh dhe rreth 1.6 km larg nga qendra e Durrësit dhe Stacion...

Rruga Rrota e Kuqe, Durrës, Albania View Map
Garazh 107 m2, Linzë-Fresku, Tiranë
 • 107 m2
 • 0
 • 0
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje garazh 107 m2 në rrugën “Muhamet Deliu”, pranë Thesarit, Linzë, Tiranë. Prona ndodhet në katin nëntokë të një pallat me 8 kate + 1 kat nëntokë. Garazhet janë të ndara me qepena alumini. Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për bl...

Rruga Muhamet Deliu, Tirana, Albania View Map
SHITUR – Bodrum 85m2, Selitë, Tiranë
 • 85 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje bodrum me sipërfaqe 85 m2 ndodhur në Selitë, Tiranë. Prona është e ndodhur në katin përdhes të një pallati 6-katësh. Është e përbërë nga dy ambiente të veçanta ku secili ka mbyllje me qepen. Pallati ku ndodhet objekti ndodhet rreth 3...

Rruga Rexhep Pinari, Tiranë, Albania View Map
Shitet njësi 100 m2, rruga “Shyqyri Ishmi”, Tiranë
 • 100 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 100 m2 në rrugën “Shyqyri Ishmi”, Tiranë. Prona ndodhet në një godine banimi me 9 kate mbi tokë dhe 1 kat nëntokë. Eshtë e përbërë nga një ambient shërbimi dhe një tualet. Ndodhet rreth 50 metra larg nga Xhamia ...

Rruga Shyqyri Ishmi, Tirana, Albania View Map
Shitet Truall 5’136 m2 dhe ndërtesë 1’042 m2, Delvine, Sarandë
 • Truall 5,136 m2 & Ndërtesë 1,042 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall dhe ndërtesë në Delvinë. Trualli ka një sipërfaqe 5,136 m2, ndërsa ndërtesa ka një sipërfaqe 1,042 m2. Prona ka pasur përdorim si fabrikë e prodhimit të salcës, përpunimit të midhjes etj. Ndodhet 2 km nga qendra e Delvinës dhe ...

Delvinë District, Albania View Map
Shitet truall 470 m2 dhe magazinë 380 m2, Zona Industriale, Përmet
 • Truall 470 m2 & Ndërtesë 380 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 470 m2 dhe magazinë me sipërfaqe 380 m2, në qytetin e Përmetit, 500 metra larg qendrës së tij. Prona ndodhet në katin e parë të një objekti 2 – katësh në zonën industriale të qytetit. Ofrohet mundësi financimi...

Përmet, Albania View Map
Shitet Bar-Kafe 90 m2 dhe truall 1,176 m2, buzë rrugës kombëtare Tepelenë – Gjirokastër
 • Tokë Arë 1,176 m2 & Tokë Truall 90 m2 & Ndërtesë 90 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 1,176 m2, nga të cilat tokë truall mbi të me sipërfaqe 90 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 90 m2 në Shtepëz, Gjirokastër. Ndërtesa është një godinë 1-katëshe me funksion si bar-kafe. Prona pozicionohet buzë rrugë...

Shtëpëz, Gjirokaster View Map
SHITUR – Truall 15,817 m2 dhe ndërtesë 3,750 m2, Ura Mbrostar, Fier
 • Truall 15,817 m2 & Ndërtesë 3,750 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 15,817 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 3,750 m2 me adresë në fshatin Mbrostar, Fier. Pronat ndodhen 1.7 km nga dalja e autostradës Fier-Lushnje. Ndërtesat janë me konstruksion metalik dhe një pjesë e tyre me beton. Prona ka...

Mbrostar, Albania View Map
Shitet truall 926 m2 dhe njësi 2-katëshe buzë rrugës Tiranë – Fushë Krujë
 • Truall 926 m2 & Ndërtesë 516 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe totale 926 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 516 m2. Ndërtesa është e përbërë nga 2 kate me sipërfaqe 258 m2 secili. Prona ndodhet në anë të rrugës kombëtare Tiranë-Fushë-Krujë dhe 3.3 km larg nga qendra e Fushë- Kru...

Larushk, Albania View Map
Shitet truall 7,780 m2 dhe ndërtesë 1,842 m2, Kavajë
 • Truall 7,780 m2 & Ndërtesë 1,842.2 m2
 • 0
 • 0
 • 0
500,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje një truall me sipërfaqe 7,780 m2 dhe ndërtesë 1,842 m2. Prona ndodhet në buzë të rrugës kombëtare Kavajë–Rrogozhinë. Brenda truallit janë 2 ndërtime të ish Fabrikës së Tullave. Prona ndodhet 2 km larg qendrës së qytetit të Kavajë...

Rruga Princat Topia, Kavajë, Albania View Map
Shitet truall 120 m2 dhe njësi 87 m2, Selitë, Tiranë
 • Truall 120 m2 & Ndërtesë 87 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 120 m2 dhe njësi me sipërfaqe 87 m2, në zonën e Selitës, Tiranë. Njësia prej 87 m2 është e përbërë nga një ambjent i hapur dhe një tualet. Prona ndodhet buzë rrugës “Gjin Gjergji”, 100 metra larg Universitetit ...

Rruga Gjin Gjergji, Tiranë, Albania View Map
Shitet truall 1,073 m2 dhe 2 ndërtesa 652 m2, Pezë Helmes, Tiranë
 • Truall 1,073 m2 & Ndërtesë 334 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 1,073 m2 dhe dy ndërtesa me sipërfaqe në total 652 m2, të cilat ndodhet në Pezë-Helmes, Tiranë. Prona ndodhet 100 metra në lindje të rrugës Tiranë-Kavajë nga Ndroqi. Mbi truallin ndodhen dy objekte nga dy kate secili, ...

Peze Helmes, Albania View Map
Shitet truall 330 m2 dhe shtëpi private 75 m2, Përmet
 • Truall 330 m2 & Ndërtesë 75 m2
 • 2
 • 1
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 330 m2 dhe ndërtesë mbi të me sipërfaqe 75 m2 në Përmet, 500 metra larg qendrës së tij. Banesa është e përbërë nga dy dhoma gjumi, një kuzhinë, korridor dhe një tualet. Aksesi për në pronë realizohet nëpërmjet...

Përmet, Albania View Map