Shitur – Truall 200 m2 dhe ndërtesë 63 m2, Lagjja “Kastrioti”, Fier
 • Truall 200 m2 & Ndërtesë 63.4 m2
 • 2
 • 1
 • 1
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 200 m2 dhe ndërtesë 63 m2, në lagjen “Kastrioti”, Fier. Ndërtesa është 1-katëshe dhe është e përbërë nga një kuzhine, korridor, sallon, ballkon, tualet dhe dhomë gjumi. Prona ndodhet 900 metra në perëndim të q...

Rruga Llukan Toska, Fier, Albania View Map
SHITUR – Truall dhe Banesë Private, Yrshek, Tiranë
 • Truall 330 m2 & Ndërtesë 90 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve shet truall dhe ndërtesë në fshatin Yrshek, Komuna Kashar, Tiranë. Trualli ka një sipërfaqe 330 m2 dhe ndërtesa ka një sipërfaqe 90 m2. Prona ndodhet 3 km në veriperëndim të mbikalimit Kamëz, 820 metra në perëndim të zyrave të Komunës Kashar dhe ...

Rruga Buçia, Kashar, Albania View Map
SHITUR – Truall dhe Banesë Private, Paskuqan, Tiranë
 • Truall 300 m2 & Ndërtesë 228 m2
 • 4
 • 2
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 300 m2 dhe Banesë Private 2 Kate me sipërfaqe 228 m2 (114 m2 për kat) me adresë Paskuqan Tiranë. Prona përbëhet nga 4 dhoma gjumi, një kuzhinë, dy tualete dhe oborr. Prona ndodhet në afërsi të shkollës 9 vjeçare...

Paskuqan, Albania View Map
SHITUR – Truall 202 m2 dhe Banesë në Rr. Ali Demi, Tiranë
 • Truall 202 m2 & Ndërtesë 22 m2
 • 1
 • 0
 • 0
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise e perbere nga Truall me sipërfaqe 202 m2 dhe Ndërtesë me sipërfaqe 22 m2 me adresë rruga ‘Ali Demi’ në Tiranë. Prona ndodhet pranë Fushës së Ali Demit, në një zonë me akses të dejtpërdrejt në rrugët kryesore t...

Rruga Has Mema, Tiranë, Albania View Map
 • 1
 • 2