Shitet Tokë Arë 6’100 m2 në Surrel, Tiranë
 • 6,100 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Tokë Arë me sipërfaqe totale 6’100 m2. Në anën veriore të pronës ndodhet rruga nacionale Tiranë– Dajt, po në këtë drejtim rreth 1.2 km ndodhet zona e Lanabregasit. Në anën jugore të pronave ndodhet rruga nacionale Tiranë – Dajt, ...

Surrel, Albania View Map
Shitet Tokë Pemëtore 2’100m2, Priskë e Madhe, Tiranë
 • 2,100 m2
 • 0
 • 0
 • 0
69,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Tokë Pemtore me sip. 2’100 m2, në Priskë të Madhe, Tiranë. Rreth 25 metra në lindje ndodhet rruga komunikuese Tiranë-Dajt. Në anën perëndimore të pronës rreth 1 km ndodhet fshati Surrel. Toka ndodhet në një zonë periferike të kryeqy...

Surrel, Albania View Map
SHITUR – Tokë Arë 1’250 m2, Priskë e Madhe, Tiranë
 • 1,250 m2
 • 0
 • 0
 • 0
40,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise te llojit Tokë Arë me sipërfaqe 1’250 m2, në adresën: Priskë e Madhe, Tiranë. Në anën veriore të pronës në distancë rreth 150 metra ndodhet Rr. Tiranë-Dajt. Në anën jugore të pronës në distancë rreth 1 Km ndod...

Lanabregas, Albania View Map
Tokë Pyll 6’500 m2, Lanabregas, Tiranë
 • 6,500 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Tokë Pyll me sipërfaqe 6’500 m2 në Lanabregas, Komuna Dajt, Qarku Tiranë. Prona ndodhet rreth 8 km larg nga qendra e Tiranës, nga sheshi “Skënderbej”. Prona ndodhet 4.4 km nga restorant “Fresku” i njohur në zone. Si pikë referimi shërben Kolegji Privat “Independent” që ndod...

Lanabregas, Albania View Map
Shitet tokë Pyll 29’500 m2, Surrel, Tiranë
 • 29,500 m2
 • 0
 • 0
 • 0
975,000 

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 29’500 m2. Toka është e shtrirë në faqen e një kodre në Surrel, në krahun e majtë të rrugës automobilistike që të çon në Fushën e Helikopterëve. Aksesi në pronë bëhet i mundur nëpërmjet rrugës “Alajd...

Rruga e Rexhekrit, Surrel, Albania View Map
Shitet Tokë Pemtore 7’600 m2, Petrelë, Tiranë
 • 7,600 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 7’600 m2, 980 metra në perëndim të rrugës Tiranë-Elbasan si dhe 600 metra larg Komunës Petrelë. Prona është e mbjellë me pemë të ndryshme bujqësore dhe ndodhet në jug të rrugës Tiranë – Bërzhitë. Në ver...

Petrelë, Albania View Map
Shitet tokë 12’900 m2 tek Liqeni i Farkës
 • 12900
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Tokë Arë me sipërfaqe 12,900 m2 pranë Liqenit të Farkës, Tiranë. Pranë pronës ndodhet rruga e cila lidh Komunën Farkë me zonën e Saukut dhe të kufirit juglindor të qytetit të Tiranës. Prona ndodhet rreth 150 metra larg bregut të Liq...

Farkë, Albania View Map
 • 1
 • 2