Shitet Ndërtesë 3 – katëshe, 367 m2, në Paskuqan, Tiranë
 • Ndërtesë 3 - Katëshe 367 m 2
 • 0
 • 0
 • 0
160,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ndërtesë 3 - katëshe me sipërfaqe 367 m2, në Paskuqan, Tiranë.

Paskuqan, Tiranë View Map
SHITUR: Dyqan 81.5 m2, Fresku, Tirane
 • 81.5
 • 0
 • 1
 • 0
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient shërbimi në zonën e Freskut, Tiranë me sipërfaqe 81.5 m2.

Rruga Muhamet Deliu, Tirana, Albania View Map
Shitet njësi 66 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
 • 66 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 66 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësia ndodhet në “Rrugën e Karafilave”, 4 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 2 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 140 metra në lindje të pronës dhe ...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
KATALOGU I PRONAVE PER SHITJE 2018
 • 0
 • 0
 • 0

Ju njoftojmë se është publikuar  “Katalogu i Pronave në Shitje ABI Bank 2018”. Ky katalog paraqet informacion të rreth 90 pronave për shitje të ABI Bank. Për secilën nga këto prona ofrohet çmim shitjeje më i ulët se vlerat e tregut dhe ju ofrojmë mundësi vizite me stafin e dediku...

Rruga e Kavajës, Tiranë, Albania View Map
Shitet Vilë 3-katëshe, 225 m2, në lagjen “Dunavat” Gjirokastër
 • Truall 300 m 2 & Ndërtesë (Vilë 3 Katëshe) 225 m 2
 • 3
 • 1
 • 1
75,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall dhe vilë në Lagjen “Dunavat” të qytetit të Gjirokastrës. Prona ndodhet shumë pranë Kalasë së Argjirosë dhe zonës turistike të qytetit. Është e përbërë nga një truall me sipërfaqe 300 m2 dhe ndërtesë (vilë) 3 ka...

Gjirokaster, Albania View Map
SHITUR: Truall dhe Ndërtesë 2 kate 300 m2, buzë rrugës së Teleferikut, Tiranë
 • 300 m2
 • 7
 • 3
 • 0
130,000 

Banka Amerikane e Investimeve, nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 200 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 150 m2. Objekti ka dy kate dhe sipërfaqja totale e ndërtimit është 300 m2. Ndodhet në rrugën “Shefqet Kuka” dhe rreth 600 metra në jugperëndim të Teleferikut të Tiranës “Dajti ...

Rruga Shefqet Kuka, Tiranë, Albania View Map
Shitet Vilë Banimi me sipërfaqe 2,400 m2 Truall dhe 392 m2 Ndërtesë , Lagja “Bishanake”, Fier
 • 2,400 m2 Truall dhe 196 m2 Ndertese
 • 8
 • 4
 • 2
270,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Vile Banimi me sipërfaqe truall 2,400 m2 dhe ndertese 196 m2 në Lagja “Bishanake”, Fier.

Fier, Albania View Map
SHITUR: Apartament 67 m2, rruga e Spitalit, Vlorë
 • 67 m2
 • 1
 • 1
 • 0
19,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje apartament me sipërfaqe 67 m2 në Vlore.

Vlorë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 150 m2 ne Rr. “Konferenca e Pezes”, Fier
 • 150 m2
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje apartament me sipërfaqe 150 m2 në Fier.

Fier, Albania View Map
SHITUR: Apartament 65.4 m2 ne Rr.”Konferenca e Pezes”, Fier
 • 65.4 m2
 • 1
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje apartament me sipërfaqe65.4 m2 në Fier. Apartamenti është i përbërë nga një sallon me sipërfaqe të bollshme, një dhomë gjumi, 1 tualete dhe një ballkon. Ndodhet në katin e 9 të një pallati të ri 10 katësh në Rrugën “Konferenca e p...

Fier, Albania View Map
SHITUR: Apartament 54 m2, Lushnjë
 • 54 m2
 • 1
 • 1
 • 0
10,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 54 m2, në lagjen “L. Dhamo”, Lushnjë. Pallati ndodhet në një distancë rreth 450 metra nga qendra e qytetit të Lushnjës. Apartamenti ndodhet në katin e dytë të një pallati ekzistues parafabrikat dhe ka orientim l...

Lushnjë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 55 m2, rruga “Qemal Stafa”, Tiranë
 • 55 m2
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 55 m2 në rrugën “Qemal Stafa”, Tiranë.

Rruga Qemal Stafa, Tiranë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 67 m2, Rr. “Don Bosko”, Tiranë
 • 67 m2
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve shet Apartament me sipërfaqe 67 m2, e ndodhur në Rr. “Don Bosko”, Tiranë.

Rruga Don Bosko, Tiranë, Albania View Map
Shitet tokë arë 13,500 m2 , Vishaj, Tiranë
 • Truall 8,500 m2 & Truall 5,000 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje dy toka arë të kthyera në truall 8,500 m2 dhe 5,000 m2 të cilat janë bashkuar si Pikë Inertesh të përpunimit të Betonit. Zona në të cilën ndodhet prona është 6.5 km në jug të Qendrës së Tiranës dhe në të djathtë të rrugës komb...

Vishaj, Albania View Map
Shitet dyqan 14 m2, Lagja 13, Plazh, Durrës
 • 14 m2
 • 0
 • 0
 • 0
11,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi 14 m2 në Lagjen 13, Plazh, në qytetin e Durrësit. Prona është pjesë përbërëse e një ndërtese 9-katëshe në zonën e Plazhit. Ndodhet rreth 4 km në juglindje të qendrës së qytetit të Durrësit dhe 2 km në juglindje të Urës s...

Rruga Dhimitër Kraja, Durrës, Albania View Map